ALANYA GRILLROOM-PIZZERIA

ALANYA GRILLROOM-PIZZERIA grillroom - pizzeria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 709 beoordelingen
2 jan 2022 om 17:53 Prima service Op de aangeven tijd geleverd. Lekkere pizas Temp OK Doen we nog eens
2 jan 2022 om 14:55 Eten was lekker, bezorger was aardig.
19 dec 2021 om 18:54 Cant review what i didnt receive
9 dec 2021 om 0:40 Pizza’s waren heerlijk. Goed warm ook!
4 dec 2021 om 9:29 Het is mij al vaker opgevallen dat ze het verschil niet weten tussen een kleine en een grote schotel. Die zijn beide gelijk. Bij de volgende bestelling meld ik het bij de opmerkingen, en anders bellen. Prijzen stijgen, maar schotels worden kleiner
3 dec 2021 om 7:00 zat geen salade op de kapsalon, en doner was aan de zeikanten verbrand
7 nov 2021 om 21:16 Het eten was bijna koud en heel erg vet. En we miste een cola die we wel besteld hebben. Geen aanrader.
6 nov 2021 om 9:44 De kok van deze tokko heeft 8 jaar ervaring zoals hij zei. Volgens hem willen klanten een hele dunne pizza bodem. De ananas ging er door heen de bodem had een dikte van 5mm ongelogen. Alles biel er af..en het was smakeloos..en hartstikke koelk koud
25 okt 2021 om 17:58 Viel erg tegen deze keer,
14 okt 2021 om 0:30 Vond de Turkse pizza dit keer tegenvallen. Niet krokant maar klef. Van de pizza en spaghetti genoten. Thanx again!