ALANYA GRILLROOM-PIZZERIA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 761 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Alanya Grillroom-Pizzeria. Meer weten? Ontdek meer

17 sep 2022 om 20:34 Het eten was besteld voor 18:00 uur, om 17:00 uur werd ii gebeld of ik het goed vond als het eten 20 minuten eerder kwam, dat vond ik goed. Vervolgens kwam de bezorger om 17:15 dus 3 kwartier eerder! Dat doe ik dus nooit meer!
17 sep 2022 om 10:11 Ik bestelde twee pizza's en twee sauzen, maar de sauzen werden niet geleverd.
16 sep 2022 om 21:22 Pizzas waren lekker, maar de artisjok was vervangen door olijven en we kregen uiensaus ipv knoflooksaus. Kan gebeuren dat iets mist, maar het is prettiger als daar even over gebeld wordt.
14 sep 2022 om 20:03 Lekker dnel bezorgd en het belangrijkste: lekker eten!
10 sep 2022 om 8:28 They delivered the food 20 minutes earlier, wich is a + but they didn't give forks to eat
25 aug 2022 om 22:01 Prima bezorging. Is daarnaast een taxi
24 aug 2022 om 19:57 Snelle bezorging Heerlijke pizza's Vriendelijke bezorger
18 aug 2022 om 20:07 Lams dinner was heerlijk frietjes helaas slap. Calzone was heerlijk overal zeer tevreden. Wel 60 min moeten wachten op de bezorging dat is jammer maar was vooraf aangegeven
10 aug 2022 om 19:53 Heerlijk gegeten. Extra ingredient op pizza geen probleem . Bezorgd bij de slagboom van een vakantiepark met bellen vooraf. Top. Zeker een aanrader!!
5 aug 2022 om 9:57 De pizza's quattro formaggio en de pizza Alanya waren goed warm en erg lekker!
2 aug 2022 om 21:15 Eten was zelfs binnen de ingeschatte bezorgtijd, zeer vriendelijk bezorger en lekker eten. Wat wil je nog meer!
31 jul 2022 om 23:51 Kapsalon, de bestelde pizza’s en de durum was super lekker zoals altijd. De Griekse salade was klein en niet gevuld. Ijsbergsla, paar schijfjes komkommer, 4 olijfjes en 5 stukjes feta voor €8. Salade helaas niet voor herhaling vatbaar. Rest prima!