ALANYA GRILLROOM-PIZZERIA

ALANYA GRILLROOM-PIZZERIA grillroom - pizzeria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 355 beoordelingen
4 nov 2019 om 0:48 Snelle en goede bezorging. Alles zoals we hadden besteld. Weinig saus en kwaliteit van het eten kan beter. Al met al prima
22 okt 2019 om 17:20 Sinds lange tijd weer eens besteld bij Alanya. Eerlijk gezegd omdat het de laatste tijd echt tegenviel. Maar deze keer weer echt goed gegeten en het was echt warm. En andere friet, die ook lekker was.
12 okt 2019 om 19:18 Vlees was super, de friet was heel erg slap
10 okt 2019 om 14:14 Super lekkere pizza’s en precies op tijd!
9 okt 2019 om 19:55 Hab in meinem Leben noch nie so schlecht gegessen von den Pommes angefangen bis zum Dönerfleisch eine Katastrophe. Pizza ging grade so noch
8 okt 2019 om 0:30 Geweldig! Pizza's waren rijkelijk belegd en smaakten heerlijk. Fijne en snelle bezorging naar het hotel waar ik verbleef, en goed op de instructies gelet. Aanrader!
6 okt 2019 om 0:35 Super lekkker, super pünktlich
3 okt 2019 om 7:12 Zeer slecht eten. Kipsnitzel was geen snitzel te noemen, de frietjes van alle menu's waren slap en klef. En daad ook nog eens een uur op zitten wachten. Nog nooit zo slecht gegeten!!
29 sep 2019 om 20:17 45 minuten tevroeg bezorgd, moesten een gedeelte opwarmen omdat degene nog niet thuis was. Duidelijk aangegeven 17.15u bezorgen, ze waren er om 16.30u. Jammer normaal geen klachten!
23 sep 2019 om 13:09 Eten was er snel, iets te snel denken we aangezien 5 mensen buikpijn kregen van de pizza's en we dus denken dat die nog niet helemaal afgebakken waren.
21 sep 2019 om 21:03 Te vroeg geleverd Niet compleet Veel te weinig saus terwijl je er wel extra voor moet betalen
21 sep 2019 om 20:00 Zoals altijd lekker en goed verzorgt!