ALANYA GRILLROOM-PIZZERIA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 773 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Alanya Grillroom-Pizzeria. Meer weten? Ontdek meer

25 nov 2022 om 21:32 Amazing
20 nov 2022 om 19:36 Eten kwam veel te laat, bijna 2 uur gewacht, en toen t er was, was t eten gewoon koud en t ligt hier nog geen 10 vanaf
20 nov 2022 om 4:00 Slecht ervaring Eten zonder smaak Slechte ervaring Ik raad het niet aan.
18 nov 2022 om 20:23 Prima en lekker eten en mooi op tijd bezorgd.
17 nov 2022 om 11:42 Good place to get some food.
10 nov 2022 om 19:30 The food was absolutely exceptional. Just cooked to perfection and really delicious! Would recommend if you’re in the area! Definitely try it
30 okt 2022 om 21:01 Besteld via app; daar stond tijd: 20-30 min. Opzich prima. Besteld en na betaling kreeg ik via foodtracker: 90 min!! Wtf…. Maar niets aan te doen…. Uiteindelijk kwam het toch na 30 min. Friet was lauw en slap, samen met salade verpakt. Laatste keer!
26 okt 2022 om 20:24 We wilden het eten hebben om 18:00 en ze bezorgden het al om 17:00. Sommige personen waren nog niet thuis dus eten weg kunnen gooien. Friet smaakt niet meer drie kwartier later. In de kipshoarma zaten ook stukjes bot. Voor ons geen Alanya meer.
17 okt 2022 om 16:28 Eten viel helaas vies tegen. Liza was te doen maar de kapsalon was vol olie . Verschrikkelijk.
17 sep 2022 om 20:34 Het eten was besteld voor 18:00 uur, om 17:00 uur werd ii gebeld of ik het goed vond als het eten 20 minuten eerder kwam, dat vond ik goed. Vervolgens kwam de bezorger om 17:15 dus 3 kwartier eerder! Dat doe ik dus nooit meer!
17 sep 2022 om 10:11 Ik bestelde twee pizza's en twee sauzen, maar de sauzen werden niet geleverd.
16 sep 2022 om 21:22 Pizzas waren lekker, maar de artisjok was vervangen door olijven en we kregen uiensaus ipv knoflooksaus. Kan gebeuren dat iets mist, maar het is prettiger als daar even over gebeld wordt.