ALANYA GRILLROOM-PIZZERIA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 963 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Alanya Grillroom-Pizzeria. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2024 om 9:07 Eten was er snel maar de pizza salami had amper salami, de saus was ver te zoeken en er zat heel heel veel oregano op. Al met al niet vies maar echt pizza was het niet.
19 mei 2024 om 8:52 50 minuten moeten wachten op 2 koude kapsalon. Bah
5 mei 2024 om 0:22 Fantastyczne jedzenie w dobrej cenie, oraz profesjonalna obsługa. Po raz pierwszy spotkałem się z sytuacją, gdzie ktokolwiek z restauracji dzwoni do klienta z informacją i przeprosinami, że zamówienie będzie troszkę później. Zdecydowanie polecam.
28 apr 2024 om 9:01 Mooi op tijd en het was lekker en warm
22 apr 2024 om 9:33 Voor de prijs is de kwaliteit van de producten gewoon slecht. Hoe moeilijk kan het zijn om een shoarma schotel te maken waarbij het vlees niet verbrand en hartstikke droog is.
20 apr 2024 om 20:14 Bestellung zum Campingplatz hat einwandfrei geklappt. War sehr lecker.
14 apr 2024 om 20:05 Eten werd snel bezorgd. Vriendelijke medewerker. Andere pizza bezorgd dan welke we hadden besteld. Pizza bodem is kant en klaar. Zeer eenvoudige pizza. Zijn geld niet waard.
12 apr 2024 om 20:33 Pizza was koud en de soep die was wel lekker. Graag de volgende keer ook een warme pizza
5 apr 2024 om 17:13 Wisten de weg naar resort Arcen te vinden en terecht vroegen ze of wij naar de ingang wilde komen. Pizza was wel simpel, kant en klare bodem die bedekt was. Tip van Flip, regel je eigen verse deeg!
29 mrt 2024 om 20:20 Goede communicatie en afstemming, heerlijke pizza
17 mrt 2024 om 18:56 Was super lekker
20 feb 2024 om 18:20 Goed eten & snelle service